Forebyggelse med mindfulness

Mindfulness som forebyggelse

Mindfulness som forebyggelse

Når vi træner mindfulness, imens vi har travlt – men før vi bliver syge, giver vi os selv en chance for at bevare det gode liv og arbejde. Travlheden forsvinder ikke. Men vi bliver bedre til at håndtere den.

Se klip af foredrag om, hvordan mindfulness hjælper os på jobbet.

Forebyggelse med mindfulness og personligt lederskab giver øget arbejdsglæde og effektivitet samtidigt med at samarbejdsrelationer styrkes.

Brug kurset “Personligt lederskab og mindfulness”  i afdelingen, før travlhed gør jer in-effektive. Det er et længerevarende kursus i mindfulness, der resulterer i øget personligt lederskab og øget evne til at håndtere hverdagens udfordringer med kvalitet.

Nærværs-træning som redskab

mindful-stemning-nu (300x294)Mindfulness – et redskabt til at træne nærværet – påvirker den ”afspændende del” af nervesystemet (parasympaticus). Det sker via vejrtrækning og bevidst opmærksomhed. Der er allerede lavet omfattende forskning, der viser, hvordan mindfulness virker. Jon Kabat-Zin har f.eks. vist, at man kan se en positiv forandring i hjernen efter 8 ugers mindfulness træning i 30 minutter pr. dag.

Prøv en klassisk mindfulness åndedræts øvelse nu.

Når vi lærer at håndtere travlhed, forandring og stress, har vi mulighed for at bevare et godt samarbejdsklima, sætte fokus på det vigtige og bevare den åbenhed, kreativitet og evne til samarbejde, som er kernen i godt arbejde på de fleste virksomheder. Kurset kan være medvirkende til et arbejde med at omsætte virksomhedens værdier til udlevet praksis i hverdagen. Det vil være til gavn for den, der træner men også for øvrige medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere i organisationen.