Fyraftensmindfulness på Center for Trivsel

Fyraftensmindfulness

Nærvær, stress-håndtering, egen-omsorg, glæde

Slut arbejdsdagen med 45 minutters mindfulness på Center for Trivsel hver tirsdag kl. 17.30 – 18.15

Tilmeld dig pr. telefon: 28 80 25 88 eller i kontaktformularen

På fyraftensmindfulness bliver du guidet gennem praktiske mindfulness-øvelser, der gør overgangen fra arbejde til privat liv lettere. Du slapper bedre af, er mere nærværende overfor din familie eller venner og får det bedre med dig selv. Det er optimering af din personlige trivsel.

Køb et klippekort og reserver din plads

Køb et klippekort til 10 gange for 600 kr. Klippekortet skal bruges på maksimum 4 måneder. Når du køber klippekort, har du reserveret en plads og behøver ikke tilmelde dig fra gang til gang. Der er 20 pladser.

Hvis du ikke vil købe klippekort, er prisen 75 kr. pr. gang og du skal tilmelde dig hver gang, du kommer for at sikre at der er plads.

Praktisk

Medbring evt. en lille notesbog samt pen. Der er ingen særlige krav til påklædning, men tag gerne et tæppe med. Vi sidder på stole eller på gulvet efter eget valg.

mindfulness i sol

mindfulness i sol

Mindfulness er en måde at leve livet på, hvor vi optræner evnen til at være med livet og nu’et sådan, som det er. Undervejs kan vi opleve, at vi finder tillid og fred med omgivelserne og med os selv – også når alt ikke er, som vi bedst kunne tænke os det.

Når vi altid er on-line, kan vi være i kontakt med alle og enhver når som helst. Men vi risikerer aldrig at være i kontakt med os selv. Mindfulness ved fyraften er at ringe til dig selv og høre, hvordan det går.