Bæredygtigt lederskab

Kursus om bæredygtighed i dit liv og arbejde

Udsyn og indblik

Udsyn og indblik med mindfulness i din ledelse

Et arbejde med bæredygtigt lederskab i liv og arbejde giver deltageren en oplevelse af at tage styringen, få skabt overblik og at være i overensstemmelse med sig selv og sine værdier.

Når vi opnår den fornødne stilhed og tid til refleksion, opnår vi adgang til en visdom, som på anden vis ligger skjult for os.

Vi får skabt udsyn til vores situation og indblik i vores liv.

Vi bliver i stand til at slippe gamle vaner og deltage i udformningen af fremtiden med udgangspunkt i vore autentiske sider (Jf. Teori U, Otto Scharmer). Meget forskning viser at mindfulness har en positiv effekt på medarbejdere og ledelse på et arbejdsmarked, der er præget af mange modstridende krav. Læs f.eks. artiklen. Eller køb bogen Mindfulness i organisationer som er en glimrende gennemgang af de seneste forsningsresultater.

Udbyttet af kurset er, at deltagerne får indblik nok i egne reaktionsmønstre og potentialer til at træffe autentiske valg, der gavner lederens, medarbejderens og  organisationens vækst.  Tidligere deltageres udbytte.

Kursusindhold

Kurset tilbyder dig tid til fordybelse og refleksion for at finde ind til det, som skal guide dine valg i den fremtid, der kommer dig i møde. Til gavn for dine relationer på arbejdet såvel som privat.

Teori U og mindfulness lægger klangbunden på kurset.

Du:

  • Observerer på din aktuelle situation
  • Vender blikket indad og arbejder med egne udviklingsønsker
  • Går ud og afprøver i praksis – gerne i små bidder
  • konkretiserer handlinger i fremtiden

Vi arbejder med:

  • Mindfulness, som er træning i nærvær med fokus på åndedræt og krop/bevægelse. Vi bruger mindfulness som indgang til refleksioner og som konkret redskab til håndtering af en travl hverdag.
  • Kognitive og narrative metode samt vandring i naturen til støtte for refleksioner omkring f.eks. Lederskab, egenskaber, grundantagelser, reaktionsmønstre, håndtering af egen og medarbejderes travlhed, værdier, prioriteringer og fremtidige målsætninger
  • Tai chi og meditation morgen og aften

Deltagerne må være indstillet på at arbejde personligt med sig selv både sammen med andre deltagere og alene i stilhed.

Pris

Kurset koster 4.500 kr. + moms (5.625 kr. inkl moms) ved 11 deltagere. Prisen inkluderer kursus,  logi i enkeltværelse, måltider og adgang til skøn natur lige uden for døren.

Praktiske oplysninger

Tid: Kurset afholdes som 2 dages internat d. 1.-2. september, 2014

Sted: Hotel Slettestrand, Slettestrandvej, 9690 Fjerritslev

Kursusledere er Merete Lindholmer og Anne Mølholm

Tilmelding snarest pr. mail til post@center-for-trivsel.dk

Du vil herefter modtage en faktura på 5.625 kr. til indbetaling på konto 4662-3269724676

Kurset kan også rekvireres af jeres virksomhed – ring og forhør.

Ring nu og forhør nærmere hos Merete Lindholmer på tlf 28 80 25 88