Foredrag “Lev med din travlhed”

Lær at leve med din travlhed og trives med livet midt i kaos.

Overblik

Overblik

Du kender hverdagens travlhed: du farer rundt fra morgen til aften for at få alle ender til at nå sammen. I familien, i fritidslivet og på arbejdet. Du klarer det stort set til alles tilfredshed. Men ind imellem bliver du måske lidt forpustet af al den travlhed.

Den dårlige nyhed er at travlhed er kommet for at blive! Fordi vi lever i et komplekst moderne samfund med mange modsat rettede krav og behov. Den gode nyhed er, at vi kan hjælpe os selv til at leve bedre med travlheden ved at arbejde med selvindsigt: Vi kan lære os selv bedre at kende, vi kan beslutte hvad der er vigtigt for os, vi kan lære at skabe overblik midt i kaos, og vi kan udvikle mod til at vælge ny adfærd, så travlhed ikke udvikler sig til stress.

I foredraget kommer Merete ind på hvad ”selvindsigt” er, og hvordan man kan arbejde med den. Hun præsenterer redskaber til arbejde med sig selv, bl.a. mindfulness, redskaber til ændring af adfærdsmønstre samt værktøjer til prioritering og stresshåndtering. Hun viser dermed nogle mulige veje til at leve med travlheden – ikke bare overleve. Gennem hele foredraget krydrer Merete teorien med praktiske eksempler fra det moderne hverdagsliv, som tilhørerne sikkert kan genkende fra eget liv. Hun giver desuden tilhørerne mulighed for at prøve nogle af redskaberne af undervejs i foredraget.

Merete Lindholmer er en veloplagt foredragsholder, der er kendt for at give tilhørerne en god oplevelse med stof til eftertanke.

Pris

Foredraget koster 8.500 kr. + moms. Hertil skal lægges statens takster for kørsel.

Det siger de om foredragsholderen

Mere viden om trivsel, stress, travlhed og arbejdsmiljø kan søges på Videncenter for Arbejdsmiljø