Foredrag Mindfulness

Trivsel og balance i min travle hverdag – Illusion eller reel mulighed?

 

Deltagerne vil i løbet af foredraget blive klogere på, hvad mindfulness er, og hvordan de selv kan gribe det an i deres liv med små praktiske mindfulness øvelser. Se evt. foredrag herunder.

Virkeligheden for moderne mennesker er præget af mange krav og meget, der skal nås – helst med god kvalitet og sjælen i behold.

Virkeligheden er svær at ændre på! Vi kan derimod arbejde med Mindfulness – og opnå større trivsel ad den vej.

Mindfulness betyder at være bevidst opmærksom her og nu – uden at vurdere på sine oplevelser. Det er et gammelt redskab, der nu bliver brugt i mange moderne menneskers liv til at skabe mere trivsel, balance og nærvær ved at være i virkeligheden med det, der findes der – også når det ikke umiddelbart svarer til det, vi ønsker.

Det har vist sig i den seneste forskning, at mindfulness bl.a. kan give mennesker mere overskud, bedre kvalitet i det daglige arbejde, bedre hukommelse og en fornemmelse af større livskvalitet. Selv i en meget travl hverdag kan det betyde, at man bliver bedre til at håndtere de svære situationer, der opstår. Og dermed opnår større balance og bedre trivsel. Mindfulness fjerner ikke travlheden, men kan hjælpe os til at håndtere den, så vi føler os bedre tilpas.