Terapi

Ny vækst

Ny vækst

Før du kommer i terapi hos mig, har vi talt sammen i telefon. Du har haft mulighed for at forklare lidt om din situation. Og du har fornemmet at jeg vil behandle dig venligt og professionelt.

Du bliver modtaget i en rolig atmosfære, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er vigtigst for dig at tale om i dag. Nogle gange inddrager jeg mindfulness i samtalen, hvis det virker formålstjenligt.

I forhold til at udøve psykoterapi er jeg uddannet indenfor eksistentiel terapi, organisk psykoterapi, gestalt terapi og kognitiv metode. Metoderne fører hver på deres måde til ny vækst for den, der går i terapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er din garanti for at jeg har den fornødne ekspertise og erfaring til at give dig samtaler af høj professionel kvalitet. Se mere under metode.

Mine erfaringer

Samtale

Jeg har erfaring med at hjælpe mennesker i forbindelse med

  • Stress-belastning og håndtering af stress
  • Angst
  • Depression
  • Krise omkring fyring
  • Livskriser
  • Vanskelig opvækst

Praktisk og pris
Terapi foregår på Center for Trivsel i Adelgade 60, København K. eller på Skype. En samtale koster 950 kr. og varer ca. 5 kvarter. Der er ikke moms på terapi. Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke informationer om dig uden dit samtykke.

Kontakt mig på tlf 28 80 25 88, og snak med mig om, hvad du gerne vil have hjælp til. Så fornemmer du også, om du har lyst til at indlede et samarbejde med mig. Læg en besked, hvis jeg ikke tager tlf – så ringer jeg tilbage.