Stress-håndtering

Individuelle samtaler om stress-håndtering

Samtale

Hos mig får du en kombination af professionel psykologisk samtale, mindfulness og kognitiv metode. Se YouTube video om stress-håndtering.

Under samtalen vil du føle dig hørt og forstået. Derved forstår du nye ting om din egen situation, som gør at du kan træffe nye valg og prioritere i dit liv.

Mindfulness drager vi ind i det omfang, du er “til det”. Måske bare som små ideer til pauser i hverdagen. Eller som konkrete, guidede mindfulness-øvelser, som du også får digital adgang til.

Når du skal lære at håndtere stress, skal du som minimum arbejde med dine tanker, din adfærd og din forståelse af dine omgivelser. Derfor giver jeg dig nogle modeller fra den kognitive metode at tænke ud fra.

Praktisk og pris

En samtale koster 950 kr. og varer ca. 5 kvarter. Samtalen foregår som udgangspunkt i min klinik i Nørresundby. Skype er også en mulighed. Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke informationer om dig uden dit samtykke.

Ring til mig på 28 80 25 88 og hør hvad jeg kan gøre for dig.

Mere om virkningerne af stress

Lys på blinde pletter

Lys på blinde pletter

Når travlhed og frustration bliver til stress, sænkes effektiviteten, arbejdsglæden forsvinder og samarbejds-relationer smuldrer. Når vi derimod lærer at håndtere travlhed, frustration og stress, har vi mulighed for at bevare et godt samarbejds-klima, sætte fokus på det vigtige samt arbejde effektivt uden at miste balancen.

Det er til gavn for os selv som mennesker og for virksomhedens vækst og produktivitet. Stresshåndtering er derfor en vej til arbejdsglæde og livskvalitet.