Trivsel for ledere

SamtaleLev med din travlhed

Hvordan håndterer du svære situationer? Hvordan påvirker det dig, når du skal fyre medarbejdere? Hvad sker der med dig, når der opstår kriser på din arbejdsplads? Hvordan møder du utilfredse medarbejdere? Lær at tackle de udfordringer, du møder på din vej, ved at have dit hoved og dit hjerte med.

Mindfulness er en metode til at forbedre din trivsel, når du har travlt med at leve dit liv og udføre dit arbejde. Effekten af mindfulness er forøget ro og større indsigt – og dermed forbedret evne til at bevare overblikket i pressede situationer. Det afføder bedre samarbejde med kolleger, mere engagerede beslutninger, større effektivitet og bedre arbejds-klima.

Nærvær øger din værdi som leder
Stræben efter trivsel er sund fornuft. Trivsel medfører engagement og energi til at fordybe sig i nye erkendelser og personlig udvikling. Mennesker i trivsel, der kan lide sig selv, skaber livskvalitet og arbejdsglæde omkring sig.

Book et individuelt kursus
Indholdet og udbyttet af et individuelt kursus er naturligvis individuelt. Du kan dog regne med, at du ved hjælp af mindfulness og samtale bliver bedre til at:

  • leve med din travlhed
  • håndtere stressede situationer
  • træffe langsigtede og bedre beslutninger
  • tackle svære situationer
  • finde ro og overskud

Det individuelle kursus består af seks samtaler af halvanden times varighed hos Center for Trivsel. Prisen er 8.400 kr. + moms.

Ring 28 80 25 88 eller skriv for at forhøre dig om dine muligheder for at lære at trives med din travlhed.

Det siger ledere om effekten

Sabine Larsen, Head of Sales Coordinators Asia,
 Uhrenholt A/S

Steen Knørr, Formand for Lederne Himmerland

Per Christiansen, regionsdirektør i Region Nordjylland